MGA 1500 1958

 

Verkocht / Sold

 

MGA 1500 1958

 

Prachtige body off gerestaureerde MGA Roadster uit 1958 aangeboden, deze 1500 Roadster is in uitmuntende staat, de oudere restauratie is zeer netjes en professioneel uitgevoerd waarbij geen enkel detail is overgeslagen. Deze MGA is van onder net zo mooi als van boven! Foto`s en documentatie van de restauratie zijn aanwezig.

 

Deze MGA is voorzien van Orient Red lakwerk, Rood lederen bekleding, Nieuw rood tapijt en een nieuwe softtop, nieuwe sidescreens en nieuw chroomwerk.

De MGA komt van de 1e Nederlandse eigenaar die hem ruim 25 jaar in bezit heeft gehad en heeft aangekocht van de 1e eigenaar in de USA.

 

Deze kleurencombinatie is fantastisch! Orient Red met originele velgen en rood lederen bekleding en een prachtig dashboard in kleur meegespoten en voorzien van Jaeger klokjes.

 

Exterieur:

Perfect lakwerk, Perfecte bodem in uitmuntende staat, in het verleden gerestaureerd (oudere restauratie 1993 tm 2002) het lakwerk is in perfecte staat De motorruimte ziet er goed uit en is netjes mee-gespoten. De kofferbak is prachtig bekleed. De deuren, motorkap en achterklep zijn voorzien van goed hang en sluitwerk en de naden hiervan zijn perfect. Tevens heeft de MG de originele Lucas koplampen en knipperlichten, een RVS uitlaat van voor tot achteren en nieuwe deurrubbers. De soft top is nieuw, en ook de zijramen zijn nieuw.

De chromen bumpers zijn vervangen en in nieuwstaat, de grill is origineel en perfect.

Een uitmuntende MGA Roadster!

 

Interieur:

Het interieur is voorzien van een origineel nieuw rood tapijt set, nette rode deurpanelen en twee rood lederen stoelen. Het stuur is vervangen door een prachtig nieuw houten exemplaar, het originele stuur is eventueel ook aanwezig en als nieuw.

Zowel vanbinnen als buiten echt in een uitmuntende conditie.

 

Techniek:

Voorzien van de originele 1498cc 4 cilinder motor met 68 PK en 4 versnellingen handbak. (Uiteraard is deze motor en alle techniek volledig gecontroleerd in onze werkplaats en voorzien van een complete onderhoudsbeurt.

Tijdens de restauratie is de gehele motor gerestaureerd en gereviseerd, hierbij zijn alle onderdelen vervangen en zowel de motor als de versnellingsbak functioneren goed.

De remmen en ophanging zijn in topstaat. nieuwe schokbrekers en remcilinders zijn gemonteerd. De MGA start en rijdt perfect.

 

Details:

Een unieke MGA Roadster! de vorige eigenaar heeft deze A tot in detail gerestaureerd, verbeterd en daarna met veel plezier ruim 20 jaar gereden en onderhouden. Na restauratie heeft de MGA maar 2500 km gereden. Dus verkeerd nog in nieuwstaat.

Bent u op zoek naar een kwalitatief zeer goede A Roadster in een hele mooie en klassieke kleur? Dan is dit zeker een goede en zeer waardevaste investering.

 

Ombouw naar spaakwielen behoort tot de mogelijkheden. (tegen meerpijs)

 

Heeft u interesse en wilt u de MGA bekijken en een proefrit maken? (alleen bij serieuze interesse) dit is mogelijk! u bent van harte welkom, neem hiervoor contact met ons op.

 

Inclusief:

- Technische check

- Onderhoud

- Export documenten

 

Extra informatie:

Ivm het Corona virus kunnen wij als bedrijf alle aangekochte voertuigen nog bezorgen door heel Europa via onze transport partners! heeft u interesse in een voertuig en wilt u deze laten bezorgen?Wij doen u graag een passend voorstel, zodoende leveren wij uw klassieker binnen 8 a 12 dagen netjes bij u af.

 

 

 

MGA 1500

Year: 1958

 

Very nice body off restored.

Rebuild engine and gearbox (leadfree)

New hydraulics (3-2019)

New grill (06-2020)

New Top (06-2020)

New carpet (06-2020)

Side windows

Runs and drives perfect

 

Call or email us for more information